06 - 10408996 info@cattery-itfean.nl

Kittens

Fabe

Fabe van it Fean is de eerst geborene en tevens de stevigste van het stel. Vanaf het begin zorgt Fabe goed voor zichzelf. Hij duwt zijn broertje en zusjes aan de kant als hij wil drinken. Gelukkig treedt moeder Bente indien nodig corrigerend op. Voor het overige is Fabe rustig. Hij mag graag spelen met de tunnel en in de poezenmand.

Foppe

Foppe van it Fean is de tweede kater. Hij luistert goed naar zijn moeder, heeft een prachtige symmetrische aftekening en is het ondernemendst. Toch is het ook een schootkat. Zodra we wat langer op de bank zitten, komt Foppe ook op schoot. Wel wil hij ook dan de gelegenheid te baat nemen om te spelen. Alles wat beweegt heeft zijn aandacht.

Famke van it Fean is het eerste poesje. Ze is maar een heel klein beetje kleiner dan haar broertjes. Famke houdt van knuffelen en heeft een rustig karakter. Ze kan heerlijk in haar eentje in slaap vallen in de Woezel en Pip stoel.

Fiene

Fiene van it Fean is de kleinste van het stel. Ze heeft net als Foppe een mooie symmetrische tekening en een superschattig kopje. Fiene is niet bang, ze gaat als eerste op nieuwe dingen af en kan je fixeren met haar intense blik. Tegen de avond klautert ze met haar kleine lijfje op de grote bank om samen met ons te genieten van de rust in huis.

Ben je geïnteresseerd in een volgend nestje?