06 - 10408996 info@cattery-itfean.nl

Ouders

De ouders van onze kittens zijn zorgvuldig gekozen

Moeder Bente

Golden Bente van Paberlow is een prachtig mooie Brits Korthaar, die als kitten na 13 weken ons gezin kwam verrijken. Door haar prachtige vacht en mooie kleur (black golden tabby blotched) was iedereen gelijk weg van haar. Ondanks dat ze veel kleiner was dan de al aanwezige gecastreerde kater Peter (Europese Korthaar), was ze wel gelijk de baas: Bente weet wat ze wil en is niet snel bang. Ze loopt graag mee als we Tapas gaan uitlaten, is erg aanhankelijk en kwispelt met haar staart als ze je komt begroeten.

We hebben niet lang gezocht naar een geschikte kater, ons oog viel direct op Eclair. De kleuren van Bente en Eclair, maar vooral ook de tekening op de vacht, maakten dat wij vonden dat deze 2 perfect bij elkaar passen. Gelukkig vonden Bente en Eclair dat zelf ook en na een korte logeerpartij was Bente direct zwanger van haar eerste nestje. Op 2 september j.l. is ze bevallen van 4 prachtige kittens: Fabe, Foppe, Famke en Fiene van it Fean.

Bekijk hier de stamboom: Stamboom Bente Felikat.pdf

Vader Eclair

Supreme Champion Eclair van het Silver Rijk is een prachtige black silver tabby blotched kater. Geboren in België en nu woonachtig in Zwartsluis.
Net als Bente is hij zeer aanhankelijk en speels. Voor meer informatie http://www.catteryfieami.nl/index.php/katers/gr-int-ch-eclair-van-het-silver-rijk

Bekijk hier de stamboom: Stamboom Eclair.pdf

Ben je geïnteresseerd in een volgend nestje?